Mazda MÁRKAKERESKEDÉS ÉS SZERVIZ BMW, Ford, Volvo, VW Szakszervíz +36/94/558-466
hu de en

Rólunk

A Szentesi Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Szervízközpontja immár 14.  éve működik jelenlegi, folyamatosan fejlesztés alatt álló büki telephelyén. A közel 15 főt foglalkoztató komplexum Bük város határában, jól megközelíthető helyen, közel 6 000 négyzetméteren terül el.

A 2004 év elején alapított cég fő profilja a személygépkocsik és haszongépjárművek szervizelése; javítása. Tevékenységi körébe tartozik továbbá:  gumiszerelés és javítás, gépkocsik felső mosása, belső takarítása és ápolása; teljeskörű karosszéria- és fényezési munkák; helyszíni műszaki vizsgáztatás valamint eredetiség vizsgálat; alkatrészek és tartozékok értékesítése valamint beépítése; teljeskörű biztosítási kárügyintézés és kárfelvétel, mely tevékenységeket a cég saját telephelyén végez.

A Szentesi Autó Kft. magas színvonalú szervízmunkával és szakmai képzésekkel, ügyfélközpontú gondolkodással, folyamatos beruházásokkal - bemutató szalon, célszerszámok, diagnosztikai eszközök, minőségbiztosítás - igyekszik az ügyfélelégedettséget növelni és ezáltal versenyképességét megőrizni.

Kérem, várjon... Kérlek, várj..
Széchenyi 2020