Szentesi Autó Kft.

A VADONATÚJ CIVIC E:HEV HIBRID

VEGYEN RÉSZT VELÜNK A VADONATÚJ HONDA CIVIC E:HEV BEMUTATÓJÁN! EBBEN A KÜLÖNLEGES – BÁRMIKOR ELÉRHETŐ – EPIZÓDBAN AZ 50. ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPLŐ CIVIC TELJESÍTMÉNYÉRŐL, DIZÁJNJÁRÓL ÉS ÖRÖKSÉGÉRŐL BESZÉLGETÜNK. KÜLÖNLEGES VENDÉGEK IS CSATLAKOZNAK HOZZÁNK EURÓPÁBÓL, AKIK MAGUK IS KIPRÓBÁLJÁK MAJD AZ AUTÓT.

A Honda e:HEV technológia teljes értékű hibrid teljesítményt és dinamikus vezetési élményt kínál.

A teljes értékű hibrid élmény

A Honda e:HEV teljes értékű hibrid technológiája a mild hibridekkel ellentétben képes csendes, tisztán elektromos hajtással működni, és akár 315 Nm nyomatékot is leadni.

Nem kell csatlakoztatni

Az új Civic e:HEV modellt sosem kell csatlakoztatnia a konnektorhoz, a teljes értékű hibrid hajtáslánc esetében ugyanis nincs szükség hálózati töltésre. Ráadásul ez a kialakítás a fékezéskor keletkező energiát is felhasználja, amely egyébként elveszne: visszatáplálja a hibrid akkumulátorba.

Szuperhatékony

A Civic e:HEV hibrid valós közlekedési helyzetekben akár 840 km-es* hatótávolságra is képes, a kényelem és a teljesítmény feláldozása nélkül éri el mindössze 89 g/km* szén-dioxid-kibocsátási mutatóját.

*A Civicre vonatkozó WLTP-adatok.

Teljes nyugalom

A Honda 1999 óta fejleszt hibrid autókat, így komoly tapasztalatra és bőséges ismeretekre tettünk szert a hibrid motortechnológiák terén. A Civic e:HEV modellre így 5 év vagy 100 000 km hajtáslánc-garanciát* vállalunk.

*Amelyik hamarabb bekövetkezik.

Intelligens hibrid technológia

Friss, mégis ismerős

Az újratervezett Civic szélesebb szélvédőt kapott, amely minden irányba jobb kilátást nyújt, így az utastér is tágasabbnak hat.

Kortárs stílus

Az áramvonalas motorháztető, a letisztult vonalvezetés és a zavaró részletektől mentes felületek mind hozzájárulnak az új Civic friss és modern megjelenéséhez.

Dinamikus megjelenés

Az új Civic lapos kialakítású, vonalai középen finoman emelkednek, majd a csomagtartónál ismét lefelé futnak – a modell elegáns és sportos megjelenésű, amelyet tovább fokozhat a Sport és az Advance felszereltségi szinten elérhető 18 colos könnyűfém felnikkel.

Határozott dizájn

Az új Honda Civic sportos, méhsejt mintázatú hűtőráccsal érkezik, és ez a dizájnelem az utastérben, a műszerfalon is visszaköszön.

Külső megjelenés és beltér

Ismerje meg a Civic dinamikus, modern profilját és letisztult, kényelmes belső terét! Ez az autó kívül-belül elegáns, modern és stílusos.

VIDEÓ LEJÁTSZÁSA

e:HEV Hybrid Performance

A Civic egy öntöltő teljes hibrid, amely képes kizárólag elektromos hajtással közlekedni, és soha nem kell bedugni a konnektorba.

VIDEÓ LEJÁTSZÁSA

Biztonsági funkciók

Az új Civic megóvja utasait: a biztonság érdekében első és hátsó érzékelőkkel, kamerákkal és fejlett észlelési technológiákkal szereltük fel.

VIDEÓ LEJÁTSZÁSA

Vezethetőség és beépített technológiák

Az új, sportos Civic vezetése során a sofőr szinte eggyé válik az autóval. Lenyűgöző a gyorsulása és a stabilitása, a biztonságos kanyarodási teljesítménynek köszönhetően pedig Ön mindig stresszmentesen közlekedhet.

VIDEÓ LEJÁTSZÁSA

Továbbfejlesztett SENSING
Az új első és hátsó radarérzékelőkkel, valamint a 100 fokos, nagy látószögű első kamerával az új Civic hatékonyabban érzékeli a gyalogosokat és az úttesten található kisebb tárgyakat.
Prémium hangrendszer
Az Advance felszereltségi szinten a Civicbe prémium hangrendszert szerelünk, amely 12 darab kiváló minőségű Bose® hangszóróból áll, így garantáltan magával ragadó élményt biztosít.
Teljesen digitális műszeregység
Az Advance felszereltségi szint 10,2"-os, teljesen digitális színes vezetői kijelzőjén Ön állíthatja be, hogy mi legyen látható vezetés közben.
Okostelefon csatlakoztatása
A Honda CONNECT infotainment rendszer az alapfelszereltség része, így az Android Auto vagy a vezeték nélküli Apple CarPlay® segítségével csatlakoztathatja okostelefonját.
Forgalmi dugó asszisztens
Hogy kevesebbet idegeskedjen a forgalmi dugók miatt, az új Civic biztonsági funkciói lehetővé teszik, hogy az autó lassú forgalomban gyorsítson, fékezzen és akár kormányozzon is, miközben biztonságos távolságot tart az elöl haladó autótól.
Adaptív fényszórók
Az új Civic Advance külön-külön vezérelhető adaptív távolsági fényszórókkal rendelkezik, így az autó bármilyen távolságot képes hatékonyan bevilágítani, de nem vakítja el a többi közlekedőt, sem a gyalogosokat.
Kényelem és kontroll
A test vonalait követő ülésben kényelmesen hátradőlhet, a műszerfalon logikusan elrendezett, könnyen elérhető kezelőszervekkel pedig pofonegyszerű a vezetés.
Praktikus és tágas
Az autó keskeny profilja ellenére meglepően tágas belső tér, kategóriájában kiemelkedő nagyságú utastér és csomagtér fogadja.
Previous slide
Next slide

A HONDA SENSING CSOMAGNAK KÖSZÖNHETŐEN BIZTONSÁGBAN ÉREZHETI MAGÁT A CIVICBEN

A HONDA SENSING CSOMAG SZÁMOS, INTELLIGENS BIZTONSÁGI FUNKCIÓT TARTALMAZ, AMELYEK AZOKRA A VESZÉLYEKRE IS FIGYELMEZTETIK, AMELYEKET TALÁN ÉSZRE SEM VENNE. ÍGY ÖN ÉS UTASAI MINDIG BIZTONSÁGOSAN UTAZHATNAK. AZ ÚJ HONDA CIVIC MODELLBEN MEGTALÁLHATÓK A LEGFEJLETTEBB FUNKCIÓK, AMILYEN PÉLDÁUL A FORGALMI DUGÓ ASSZISZTENS.