Szentesi Autó Kft.

VÁLTSON TELJES ÉRTÉKŰ HIBRIDRE! AZ ÚJ HONDA JAZZ E:HEV

AZ ÚJ JAZZ KÉNYELMES, TÁGAS ÉS DINAMIKUS. FEJLETT, TELJES ÉRTÉKŰ HIBRID E:HEV HAJTÁSLÁNCÁNAK KÖSZÖNHETŐEN FELVILLANYOZÓ ELEKTROMOS TELJESÍTMÉNYT ÉS GAZDASÁGOSSÁGOT BIZTOSÍT MINDEN EGYES UTAZÁS SORÁN.

A Honda Jazz egy teljes értékű hibrid. A gázpedálra lépve érezni fogja az autó dinamikus és felvillanyozó elektromos teljesítményét.

Érezze a különbséget!

Nincs csodásabb élmény egy hibrid Honda modell vezetésénél. A hibrid motorok terén szerzett gazdag tapasztalatok és a Honda e:HEV rendszerének műszaki fejlettsége révén teljes értékű hibridjeinket csendes elektromos működés jellemzi. Az új Jazz kiemelkedő elektromos teljesítményre és észrevehető takarékosságra képes.

Nem kell áramforráshoz csatlakoztatni

A Honda e:HEV teljes értékű hibrid modellek öntöltőek; a belső égésű motorból és a regeneratív fékezésből szerzik az energiát. Nem igényelnek hálózati áramellátást, így Ön időt takaríthat meg, és nem kell a töltéssel vesződnie.

Hatékonyabb

A hibrid Jazz akár 860 km*-t is képes megtenni egy teli tankkal, CO2-kibocsátása pedig mindössze 82 g/km értékről indul. Ezeket a lenyűgöző számokat ráadásul úgy éri el, hogy az nem megy a kényelem vagy a teljesítmény rovására.

Teljes nyugalom

A hibrid Jazz akkumulátorából származó energia táplálja a villanymotorokat, amelyek elképesztő teljesítményre képesek. A hibrid akkumulátorra ráadásul 5 évre vagy 100 000 km-re (amelyik hamarabb bekövetkezik) érvényes garancia jár, így Ön még nyugodtabban autózhat.

A Honda e:HEV hibrid technológiája

Hibrid, mégis sportos

Bemutatkozik az új Jazz Advance Sport. Mint minden hibrid Jazz, ez az autó is reszponzív, modern és hatékony, ám jóval kifinomultabb.

Hibrid, mégis sportos

Ön nem fog elfáradni az első üléseken, hiszen fáradásgátló tulajdonságaik biztosítják a limuzin osztályú autókban megszokott kényelmet.

Infotainment rendszer

A Jazz zökkenőmentesen teremt kapcsolatot az eszközök között a modern infotainment-technológia segítségével: a DAB digitális rádión egy privát fesztiválhoz elegendő zene szól, a 9′′-os érintőképernyő okostelefonokra emlékeztető kijelzője pedig a már ismerős módon működik együtt az Android Auto és az Apple CarPlay rendszerekkel.

Aerodinamikus kialakítású, sportos első lökhárító

Az emelt szintű megjelenés része az új, a csomagtérajtóra szerelt légterelő és az elegáns, áttervezett elülső hűtőrács; az első és hátsó fényszóró innovatív színvilága pedig még karakteresebbé teszi a jármű jelenlétét.

Teljesítmény

e:HEV technológia

Az e:HEV hibrid hajtásláncot kimagasló teljesítmény és páratlan takarékosság jellemzi. Az új technológia hatékony működéssel és gyors gázreakciókkal teszi gazdaságossá, környezetbaráttá és élvezetessé a hétköznapi közlekedést.

EV Drive

Ebben az üzemmódban 100%-ban bársonyos, halk villanymotoros meghajtással halad – például azonnal reagál az autó, amikor a közlekedési lámpánál elindul.

Hybrid Drive

Hibrid módba kapcsolva a benzines erőforrás hajtja az áramtermelésért felelős generátor, ezáltal biztosítva az elektromosságot az autót mozgató villanymotornak.

Engine Drive

A benzines állás nagy sebességű utazó üzemmódban használatos, amikor a benzinmotor hajtja a gépkocsit.

KÖZÖS TÍPUS, KÉT SZEMÉLYISÉG

Ugyanaz a hibrid hajtáslánc – különböző személyiségek.

Az erő közvetlenül jut a kerekekhez, így bárhová is indul, szórakoztató és egyenletes utazásban lesz része. Ráadásul az automata váltó a fokozatváltás hangját is imitálja, így a váltás élményéről sem kell lemondania.

KORSZERŰ BIZTONSÁG

Vadonatúj Jazz modellek: ahol a biztonság az alapfelszereltség része.
A legújabb Honda SENSING csomagunk számos fejlett vezetéstámogató technológiát tartalmaz, így nyugodtan közlekedhet, az új Jazz gondoskodik az Ön és utasai biztonságáról.

Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer

Sávtartó Asszisztens

Intelligens Sebességhatároló

Adaptív Sebességtartó Alacsony Sebességű Követőrendszerrel

Automatikus Távolsági Fényszórók