Szentesi Autó Kft.

2024-ES MAZDA CX-30

BÁRMILYEN ÉLETSTÍLUSHOZ IDEÁLIS

A TÖKÉLETES KOMPAKT SUV: A MAZDA CX-30

Akár a városba, akár vidékre indul útnak autójával, a 2024-es Mazda CX-30 bármilyen környezetbe képes belesimulni, a külvilág felé energiát sugároz, belül pedig kényelmet nyújt. E mesterműben felfedezheti a vezető és az autó közötti hagyományos Jinba Ittai egység megtestesülését. Intuitív, élvezetes élmény, amelyhez páratlan védelem és támogatás társul. A 2024-es Mazda CX-30-ban ülve minden utazás kalanddá válik.

SOKOLDALÚ ÉS TÁGAS

A 2024-es Mazda CX-30 tágas belső tere kényelmes helyet kínál bármilyen korosztályhoz tartozó utasainak, miközben elfér benne a babakocsi, a sportfelszerelés, a bőröndök vagy bármi olyasmi, ami az utazásához szükséges lehet. Ráadásul az alacsony platformnak köszönhetően a berakodás is gyerekjáték.

KÉNYELMES KAPCSOLÓDÁS

A 2024-es Mazda CX-30 vezeték nélkül párosítható az Apple CarPlay® és az Android Auto™* szolgáltatással, például a színes head-up kijelzőn megjelenő útbaigazítás használatához, így Önnek nem szükséges a középkonzolra pillantania. A vezeték nélküli Qi töltés és az USB-C-portok pedig használhatók az összes legújabb eszközzel.

EMBERKÖZPONTÚ AUTÓZÁS

A 2024-es Mazda CX-30 fejlett, következő generációs Skyactiv felépítése minden utas számára jobb egyensúlyt biztosít, miközben az autózást intuitív, kényelmesebb és különleges élménnyé teszi. A felfüggesztés könnyedén elnyeli az ütéseket és rezgéseket az egyenletes, zökkenőmentes utazás érdekében.

10,25"-OS KÖZPONTI KIJELZŐ

A minden eddiginél nagyobb, 10,25 hüvelykes kijelzőn könnyebben átláthatja a valós idejű információkat, például a közelben lévő releváns érdekességeket.

SMART CSOMAGTÉRRENDSZER

INTUITÍV ÉS PRAKTIKUS BERAKODÁSI LEHETŐSÉGEK
A Mazda innovatív Smart csomagtérrendszere azért jött létre, hogy nagyobb kapacitást és rugalmasságot biztosítson: Nem kell többé amiatt aggódnia, hogy az élelmiszerek kiborulnak, vagy a sportfelszerelései szétgurulnak a csomagtérben. Ismerje meg az összes lehetőséget a videóból vagy a Smart csomagtérrendszer kézikönyvéből.

VEZETŐKÖZPONTÚ UTASTÉR

Az utastér egyedülállóan kényelmes vezetési környezetet teremt. A láb-, fej- és háttámla pozíciójától kezdve a közeli eszközök eléréséig, mindent Ön köré terveztünk – így Ön mindig az útra összpontosíthat.

BELSŐ RÉSZLETEK – BOSE® HANGRENDSZER

A 12 hangszórós Bose® csúcskategóriás hangrendszer nyújtotta hangélmény az utasok feltöltődését szolgálja, és olyan kiemelkedő jellemzőkkel bír, mint a mélyebb, magával ragadóbb hatású mélyfrekvenciás reprodukció és a tisztább hangteljesítmény. Merüljön el az autóban átélhető legszínvonalasabb hangé