Szentesi Autó Kft.

Az erőben rejlő elegancia, nehéz terepen is

A Mazda CX-60

A Mazda japán mestertervezői által készített, Mazda CX-60 tökéletes megtestesítője mindannak, amit az elmúlt 100 évben képviseltünk. Az új vezetőközpontú technológiák széles választéka mellett az erőteljes, új felépítés része az összkerékhajtás, a páratlan sportosság jegyében. Fedezze fel online bemutatótermünkben az egyedülálló japán örökséget tükröző, letisztult eleganciát.

Mazda CX-60
Mazda CX-60 plug-in hibrid

A plug-in hibrid előnyei

A Mazda CX-60 plug-in hybridként is kapható. Megvan benne minden az erő, a vezetési hatótávolság és az üzemanyag-fogyasztás tekintetében. A kisebb ökológiai lábnyom mellett az is megnyugvást jelenthet, hogy az akkumulátor jótállása 6 év.

Erőteljes, új diesel opció

3,3 literes, soros hathengeres e-Skyactiv D dízelmotor is választható. Biztosítja a soros motorokra jellemző tökéletes egyensúlyt minimális rázkódással, valamint alacsony kibocsátási értékeket, kitűnő üzemanyag-hatékonyságot és erős nyomatékot nyújt, mely magasabb fordulatszám mellett is érezhető.

Mazda CX 60

KÉSZEN ÁLL A NAGY KALANDOKRA?

Az erős Mazda CX-60 nagy lakókocsik vontatására is képes, melyeknek kényelme vetekszik az SUV-jével. A jel- és tápcsatlakozó a vonórúd oldalán található, így az is diszkréten rejtve marad, amíg a csomagtartóban lévő gomb megnyomásával ki nem húzza a vonórudat.SUV csúcsmodellünk a 2500 kg-os fékezett vontatási kapacitásnak köszönhetően még a két lovat szállító utánfutók vontatására is képes. Maga a vonóhorog 100 kg függőleges terhelést is elbír (azaz a vonóhorogra közvetlenül ránehezedő súlyt).A Mazda CX-60 kimagasló kényelme és motorcsónak vontatására is elegendő ereje révén ideális társ a vízi sportokhoz. Ha végzett, csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a csomagtartóban található gombot: a vonóhorog teljesen eltűnik.

Mazda CX-60
Mazda CX-60 hibrid hajtáslánc

Hibrid hajtásláncunk

Az üzemanyag-takarékos Mazda CX-60-hoz erős benzines, elektromos motor és 6 éves jótállással bíró akkumulátor jár. A tisztán elektromos módban a 140 km/órát is elérheti 0 károsanyag-kibocsátással és 60 km-t is utazhat. A benzines és elektromos motor teljesítménye együtt több mint 300 LE.

Vezetőközpontú technológiák: a Mi-Drive

A Mi-DRIVE a Mazda Intelligent Drive Select rövidítése, mely lehetővé teszi a vezető számára, hogy öt mód közül válasszon: ezek a normal, a sport, az off-road, a vontatás és az elektromos módok. Akár a gyerekeiért megy vagy a hegyekbe indul, a Mazda CX-60 SUV-re minden utazásnál számíthat.

mazda cx-60 8 fokozatú automata sebességváltó

VEZETŐKÖZPONTÚ TECHNOLÓGIÁK: 8 FOKOZATÚ AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

A vadonatúj, 8 fokozatú automata sebességváltó jobb gyorsulást és alacsonyabb károsanyag-kibocsátást nyújt, miközben az autó könnyedén siklik az úton. A nyomatékot közvetlenül a motortól továbbító Mazda CX-60 olyan érzést kelt, mintha manuális váltót használna, de egyenletes, pontos váltásokkal.

BELSŐ RÉSZLETEK BOSE® HANGRENDSZER

A szabványos felszereltség is magába foglal olyan lenyűgöző extrákat, mint a térhatású, 12 hangszórós Bose® hangrendszer, Bose Centerpoint® jelfeldolgozással és AudioPilot® 2 zajszűrő technológiával kiegészítve.