Szentesi Autó Kft.

Az elektromos autózás örömére tervezve

Mazda MX-30

LENYŰGÖZŐ, ELEKTROMOS ÉS AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABOTT

A környezettudatos vezetők számára két dinamikus hajtásláncot kínáló Mazda MX-30 egy szemet gyönyörködtető arányokkal és megkapó designnal rendelkező egyedi SUV. A teljesen elektromos modellel stílusosan járhatja be a mindennapi útvonalakat, míg az egyedülálló R-EV az EV-innovációt egy kizárólag áramfejlesztőként működő forgómotorral kombinálja, amely bármilyen utazás során meghosszabbítja az elektromos autózással töltött időt.

Mazda MX-30
Mazda MX-30

Fedezze fel a japán esztétikát

A Japánban készített Mazda MX-30 a Kodo formanyelv újszerű értelmezésével tűnik ki, melynek részei a szabad stílusban nyíló ajtók és emberközpontú, fenntartható anyagokat felhasználó belső tér. Finom vonalvezetése és crossover megjelenése mellett látványosan minimalista design jellemzi, felesleges részletek nélkül.

Fenntartható anyagok az utastérben

Az utastérben olyan környezetbarát anyagok találhatók, amelyeket japán mesterembereink válogattak ki és munkáltak meg aprólékos munkával. A fák kivágása nélkül kitermelt, természetes Heritage parafa a középkonzolon és a belső ajtókilincseken természetes megjelenést és tapintható melegséget kölcsönöz.

Mazda MX-30

Az autózás öröme új szinten

Mindegy, hogy a teljesen elektromos vagy az egyedülálló plug-in hibrid változatot választja, a Mazda MX-30 megtestesíti a Jinba Ittai szellemiségét. Az elektromos G-Vectoring szabályzás plusz (GVC Plus) pontos és jól reagáló kormányzást, míg a kiváló súlyelosztás minden kanyarban stabil teljesítményt biztosít.

Mazda MX-30
Mazda MX-30

Fedezze fel a motorokat

Két kivételes villamosított opcióval léphet szintet a vezetésben. A Mazda MX-30 All Electric teljesen elektromos vezetést biztosít a szokásos napi távokhoz. A Mazda MX-30 R-EV viszont egyedülálló forgómotorral rendelkezik, amely menet közben tölti az akkumulátort és növeli a hatótávolságot. Mindkettő támogatja a háromfázisú, 11 kW-os váltóáramú töltést, így otthon vagy a munkahelyen is tölthető.

KORLÁTLAN RUGALMASSÁG A NAGY UTAKHOZ

Hol lehetne jobban tesztelni a Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV hatótávbeli rugalmasságát és az autózás általa kínált örömét, mint a tűz és jég földjén. A közel 600 km-es, vízesésekben, tengerparti tájakban és lenyűgöző látnivalókban gazdag, kalandos út során az autó bejárta Izland északi részének aszfaltozott és kavicsos hegyi útjait, mielőtt visszatért Reykjavík elektromos autókra szabott utcáira.

Mazda MX-30
Mazda MX-30

A DESIGN FÉNYPONTJA: SZABAD STÍLUSBAN NYÍLÓ AJTÓK

A központi tartóelem nélküli, szabad stílusban nyíló ajtók jó rálátást biztosítanak a nyitott utastéri designra, büszkén megmutatva a kiváló minőségű anyagokat és a lenyűgöző kidolgozottságot.

TÉR, AHOL ÖNMAGA LEHET

A Mazda MX-30 belső tere az aprólékos japán kézművesmunkától kezdve a fejlett kapcsolt szolgáltatásokig teljes egészében arról szól, hogy olyan komfortos teret biztosítson, ahol valóban önmagunk lehetünk. A belső színek választéka, mint például a sötétszürke szövet fekete vagy barna félig műbőrrel, letisztult és elegáns megjelenést kölcsönöz. Mindig lesz elegendő hely a barátokkal és a családdal közös programokhoz.

Mazda MX-30

EMBERKÖZPONTÚ TECHNOLÓGIÁK – LEBEGŐ KÖZÉPSŐ KONZOL

Emberközpontú megközelítésünknek megfelelően a lebegő konzol számos kényelmi funkcióval segíti a vezetőt abban, hogy, az útra koncentrálhasson Nyitott, szellős és felhasználóbarát designjával még nagyobb kényelmet biztosít, a gyönyörű konzol pedig tárolóhelyet és beépített elektromos csatlakozót kínál.

Mazda MX-30

FEJLETT BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIÁK

A Mazda MX-30 magas szintű biztonságot és megbízhatóságot nyújt például az aktív és a passzív biztonsági, valamint az akkumulátorbiztonsági funkciókkal. Az utazás közbeni nyugalom érdekében számos biztonsági funkció tartozik az alapfelszereltséghez, mint például a Mazda radaros sebességszabályozó automatika (MRCC), a hátsó keresztforgalmi figyelmeztetés (RCTA), a tolatókamera és a színes head-up kijelző, amely segít az úton tartani a szemét.

8 ÉVES AKKUMULÁTORGARANCIA

A hosszú távon is megbízható elektromos autózás öröme érdekében a Mazda MX-30 akkumulátorára 8 év vagy 160 000 km teljes körű garancia vonatkozik. Nyugodtan vezethet, hiszen az elektromos autó akkumulátorainak minőségét a Mazda garantálja.

Mazda MX-30
Mazda MX-30

A MYMAZDA ALKALMAZÁS ÉS A KAPCSOLT SZOLGÁLTATÁSOK

Fedezze fel a kapcsolt szolgáltatások kényelmét. A MyMazda alkalmazással könnyedén megtalálhatja a legközelebbi gyorstöltőállomást, és távolról is kezelheti az elektromos jármű feltöltését. A MyMazda alkalmazás olyan kényelmi funkciókat is kínál, amelyek csak a Mazda MX-30 tulajdonosai számára érhetők el. Ezek közé tartoznak az értesítések, ha elfelejtette feltölteni az autóját, a töltési állapot, a távoli ajtózár és a légkondicionáló.