Szentesi Autó Kft.

KÉPZELJE ÚJRA A VÁROSÁT

2024 MAZDA2 HYBRID

KEZDJE EL AZ UTAZÁST

A Mazda2 Hybrid csúcstechnológiás, intelligens hibrid technológiája zökkenőmentesen vált az elektromos és a benzines üzemmódok között, így izgalmas vezetést kínál. Élvezze a kivételes üzemanyag-hatékonyságot és a csökkentett károsanyag-kibocsátást – hosszú távra terveztük.

BIZTONSÁG – A MI LEGFŐBB PRIORITÁSUNK

Akár városi utakon, akár autópályán, a Mazda2 Hybrid komolyan veszi a biztonságot. Innovatív vezetéstámogató és asszisztens technológiái a rendkívül merev karosszériával, az alacsony súlyponttal és a középső légzsákokkal kombinálva olyan autóvá teszik, amelyet teljes magabiztossággal vezethet.

ÚGY TERVEZTÉK, HOGY JÓ BENYOMÁST KELTSEN

Modern design, áramvonalas kialakítással. A Mazda2 Hybrid kortárs designnyelve önmagáért beszél. A Mazda jellegzetes hűtőrácsával rendelkezik, amely magabiztos megjelenést nyújt az autónak az utakon. A dinamikus kontúrok friss és modern minőséget kölcsönöznek neki, és hangsúlyozzák mozgékony jellegét.

A HATÉKONYSÁG MINT ÉLETSTÍLUS

A Mazda2 Hybrid még EV módba kapcsolva is egyenletes, zökkenőmentes, csendes, mégis kiemelkedően hatékony vezetést kínál. A legkorszerűbb 59 kW / 80 LE teljesítményű elektromos motorja lendületes gyorsulást, jobb üzemanyag-fogyasztást és csökkentett károsanyag-kibocsátást biztosít, így környezetbarát vezetést nyújt a városban.

ELMEGY A CÉLIG, MÉRFÖLDRŐL MÉRFÖLDRE

A Mazda2 Hybrid rendszer egy benzinmotor és két elektromos motor kombinációja. A teljesen hibrid technológia a vezetés, a lassítás és a fékezés során nyert mozgási energiát tárolja a nagy teljesítményű akkumulátor folyamatos feltöltéséhez. Így nyugodtan vezethet, és nem kell a gazdaságosság vagy a töltöttség miatt aggódnia.

KOMPAKT ÉS MOZGÉKONY MINDEN SZÖGBŐL

Feltűnő jelenlét. A Mazda2 Hybrid 5 pontos hűtőrácsa vonzza a tekintetet. Az első LED-es fényszóróknak impozáns élt ad, kiemelve az autó magabiztos megjelenését.

TEKINTÉLYT PARANCSOLÓ 5 PONTOS RÁCS

Feltűnő jelenlét. A Mazda2 Hybrid 5 pontos hűtőrácsa vonzza a tekintetet. Az első LED-es fényszóróknak impozáns élt ad, kiemelve az autó magabiztos megjelenését.

EGY KAROSSZÉRIA. EGY SZÍN.

A Mazda2 Hybrid hátsó díszítése egy a karosszériával. Beleértve a színt is. Az autónak jól áll, és még jobban kiemeli az Ön stílusát.

MEGNÖVELT PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

A panoráma napfénytető és a fekete tetőkárpit tágas kilátást kínál az égre, és az utastérben is a tágasság érzetét kelti.