Szentesi Autó Kft.

A VÁROSI AGILITÁS SZELLEMISÉGE

A 2023-AS MAZDA2

EGY AGI­LIS ÉS KOM­PAKT VÁ­RO­SI AUTÓ

A kompakt és agilis 2023-as Mazda2 a nagyszerű designt ideális funkciókkal egyesíti. Az áramló vonalvezetéssel és a mozgás érzetét sugárzó gyönyörű arányokkal rendelkező, örömteli vezetést kínáló autó számos színben kapható, amelyek dinamikus és ízléses módon fejezik ki a „Kodo: A mozgás lelke” formanyelvet.

IZGALMAS SZEMÉLYRE SZABÁSI LEHETŐSÉGEK

Állítsa össze autója színeit a japán esztétika előtt tisztelgő lenyűgöző Kodo formanyelvvel összhangban. Ez a legelső alkalom, hogy a 2023-as Mazda2 bizonyos felszereltségei esetén Ön határozhatja meg a keréktárcsák, az új festett hűtőrács, a hangsúlyos első és hátsó részek és a belső díszítőpanelek színét.

JELLEGZETES SZEMÉLYISÉG

A 2023-as Mazda2 pontosan azt nyújtja, amire szüksége van: izgalmas extrákkal rendelkezik, felesleges elemek nélkül. Fedezze fel ezt az izgalmas autót, amelyet öröm vezetni, valamint sportos szellemiséggel és egyedi személyiséggel bír. A Jinba Ittai filozófiának köszönhetően kényelmes autózásban lesz része, és megvalósul a „vezető és az autó egysége”.

FEDEZZE FEL A HOMURA ÉS A HOMURA AKA MODELLEKET

A 2023-as Mazda2 Homura és Homura Aka kiadások a sportos autókat kedvelő sofőröknek készültek. A különleges kiadások egyedülállóan sportos megjelenést és érzést nyújtanak, amelyek tökéletesen illenek ennek a kompakt városi autónak az agilis szelleméhez.

AZ UTASTÉR ÚJDONSÁGAI

A 2023-as Mazda2 megújult ülésekkel, ajtókárpitokkal és díszítőpanelekkel rendelkezik, új szín- és anyagválasztékának köszönhetően pedig kiváló minőségű megjelenést és érzetet nyújt minden utas számára, így Ön kikapcsolódhat, átadva magát az autózás örömének.

MARADJON KAPCSOLATBAN

A vezetés még élvezetesebb lett a mobileszközök zökkenőmentes integrációjával. A 2023-as Mazda2 vezeték nélküli Apple CarPlay® (a Centre-Line felszereltségtől) és vezetékes Android Auto™ funkciókkal rendelkezik, így hozzáférhet kedvenc alkalmazásaihoz, és közvetlenül az autó rendszerén keresztül élvezheti a szórakoztató tartalmakat.

KÉNYELMES ÉS STÍLUSOS ÜLÉSEK

A 2023-as Mazda2 felülmúlhatatlan kényelmet és a fáradtságot megelőző, optimális vezetési pozíció beállítását biztosító ülései esztétikus és strapabíró szövettel vannak borítva, amely kiállja majd az idő próbáját.

E-SKYACTIV G

z autózás öröme soha nem mehet a teljesítmény rovására. A 2023-as Mazda2 motorterében a legújabb e-Skyactiv G Mazda M Hybrid motor üzemanyag-hatékony működést biztosít a magas teljesítmény fenntartása mellett. A járművet a motortól az alvázig különlegesen kellemes vezetésre terveztük kiemelkedő kezelhetőséggel, és a motor kifejezetten környezetbarát.

BIZ­TON­SÁG AZ IN­NO­VÁ­CI­Ó­NAK KÖ­SZÖN­HE­TŐ­EN

A többi Mazdához hasonlóan a 2023-as Mazda2-t is öröm vezetni – intuitív, biztonságos, egyszerű és élvezetes. Az intelligens passzív biztonsági kialakítás és a fejlett i-Activsense biztonsági funkciók együttese mellett Ön és utasai nyugodtan élvezhetik az utazás örömét.