Szentesi Autó Kft.

DINAMIKUS SOFŐRÖKNEK KÉSZÜLT

2024-ES MAZDA3 HATCHBACK

Kerekeken guruló műalkotás

A Mazda3 hatchbackkel a hétköznapi autózás is felemelő élmény. A legújabb Skyactiv motoroknak és a Mazda M Hybrid technológiának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre számíthat, továbbá kiváló üzemanyag-hatékonyságra és fantasztikus reakciókészségre.

Kapcsolódási rendszer

A 2024-es Mazda3 továbbfejlesztett kapcsolódási funkciókkal és információs és szórakoztató rendszerrel rendelkezik. Használja kedvenc alkalmazásait a vezeték nélküli Apple CarPlay®² vagy vezeték nélküli Android Auto™² segítségével. A head-up kijelző immár az útvonalat is megjeleníti a navigációs alkalmazásban.

Színtiszta öröm az úton

A Mazda3 hatchbackkel a hétköznapi autózás is felemelő élmény. A legújabb Skyactiv motoroknak és a Mazda M Hybrid technológiának köszönhetően kiemelkedő teljesítményre számíthat, továbbá kiváló üzemanyag-hatékonyságra és fantasztikus reakciókészségre.

Ámulatba ejtő külső

A 2024-es Mazda3 a kidolgozott és elegáns japán design szépségének megtestesítője. A finom ívek és a fényes felületek játszanak a fénnyel, és izgalmas módon tükrözik vissza a környezetet.

Gyönyörű hátsó lámpa

A Kodo irányjelző a Mazda egyedülálló funkciója a hátsó lámpán, amely teljes erősségről indul, és egyenletes pulzálásra vált át, ami a szívdobogást idézi.

MARADJON KAPCSOLATBAN

A vezetés még élvezetesebb lett a mobileszközök zökkenőmentes integrációjával. A 2023-as Mazda2 vezeték nélküli Apple CarPlay® (a Centre-Line felszereltségtől) és vezetékes Android Auto™ funkciókkal rendelkezik, így hozzáférhet kedvenc alkalmazásaihoz, és közvetlenül az autó rendszerén keresztül élvezheti a szórakoztató tartalmakat.

A Homura kiadás

A Homura, azaz japánul „tűz” kivételesen ragyogó benyomást kelt. A lenyűgöző felszereltségi csomag és a számos izgalmas desingrészlet elegáns, kényelmes és mindig izgalmas autózást nyújt.

A Nagisa kiadás

A tökéletesen kidolgozott, 2024-es Mazda3 Nagisa lenyűgöző, új „retro-modern” esztétikával várja. Fekete és terracotta utastérrel rendelkezik, amely gyönyörűen harmonizál a Zircon Sand fényezéssel. Gazdag felszereltsége fényűző, emberközpontú vezetést biztosít.

Prime-Line felszereltség

A Prime-Line vonzó funkciókkal teszi magasra a lécet, amelyek minden modellben rendelkezésre állnak – ilyen például a Mazda M Hybrid rendszer és a színes head-up kijelző, valamint a vezeték nélküli Apple CarPlay®2 és vezeték nélküli Android Auto™2 információs és szórakoztató rendszer.

Az Exclusive-Line kiadás

Az Exclusive-Line egy leheletnyivel több eleganciát és kényelmet kínál a 18″-os szürke könnyűfém keréktárcsák, az elülső parkolóradarok, a fűtött első ülések, a kétzónás légkondicionáló, az intelligens, kulcs nélküli beszállást biztosító rendszer és a Qi vezeték nélküli töltés által.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

A 2024-es Mazda3 két e-Skyactiv G motorral van felszerelve, továbbá rendelkezik a forradalmi e-Skyactiv X motorral, amely az egyedülálló Mazda technológia felhasználásával emeli új szintre az autózás örömét. Az összes motor rendelkezik a Mazda M Hybrid rendszerrel, amely kiváló üzemanyag-hatékonyságot és teljesítményt biztosít.

AUTOMATIKUS VÉSZFÉKEZÉS

Frissítettük az automatikus vészfékező hardvert, hogy javítsuk az észlelési jellemzőket a nagyobb biztonság és teljesítmény érdekében, még éjszaka is, valamint a gyalogosok és a kerékpárosok jobb észlelésének biztosítása céljából.

vezetőfelügyeleti rendszer

A vezetőfelügyeleti rendszer hangjelzéseket ad, ha letér az útról, így segít összpontosítani a biztonságosabb és kényelmesebb vezetés érdekében.

sebességszabályozási és forgalmi támogatás (CTS)

A sebességszabályozási és forgalmi támogatás (CTS) segít megelőzni a fáradtságot azáltal, hogy az egyes helyzetekhez igazodó automatikus kormányzás, valamint a gázpedál- és fékrásegítés segítségével csökkenti a gyakori megállást és elindulást igénylő helyzetek monotonitását.