Szentesi Autó Kft.

A HONDA HR-V. ÉREZZE AZ ENERGIÁT!

Ismerje meg a vadonatúj Honda HR-V-t! Energikus, öntöltő hibrid, amely az egyedülálló és intelligens e:HEV rendszernek köszönhetően páratlan vezetési élményt nyújt. Ez a Forma–1-es technológiák által inspirált, a sportkupék stílusát idéző SUV energiával, vitalitással és sokoldalúsággal tölti meg az utazást.

 

A környezettudatos vezetők új generációját megszólító hr_v teljes értékű hibrid, amely a lágy hibridekkel ellentétben dinamikus elektromos teljesítményre képes.

A hibrid vezetés teljes élménye

A Honda e:HEV rendszerének előnye, hogy teljes értékű hibrid autóink csendes elektromos üzemben is képesek közlekedni – ellentétben a lágy hibridekkel. A hr_v kiemelkedő elektromos teljesítményt és valós gazdaságosságot nyújt.

Nem kell csatlakoztatni

A Honda e:HEV hajtáslánccal szerelt teljes értékű hibridek öntöltőek, és a regeneratív fékezéssel is energiát termelnek. Nem kell a hálózati tápellátáshoz csatlakoztatni őket, így Önnek nem kell időt és fáradságot szánnia a töltőpontok keresésére.

Szuperhatékony

A hr_v egyetlen tankkal akár 740 km* megtételére is képes, és annak ellenére, hogy sem a kényelem, sem a teljesítmény terén nem köt kompromisszumot, CO2-kibocsátása mindössze 94 g/km*. *hr_v, WLTP-adatok.

*A Civicre vonatkozó WLTP-adatok.

Teljes nyugalom

Az akkumulátor nemcsak a villanymotorokat táplálja az izgalmas teljesítmény eléréséhez, hanem csökkenti az üzemeltetési költségeket; mindehhez pedig 5 év vagy 100 000 km garancia* jár, így Önnek nem kell aggódnia. *Amelyik hamarabb bekövetkezik.

*Amelyik hamarabb bekövetkezik.

Intelligens hibrid technológia

TISZTA VIZET ÖNTÜNK A POHÁRBA A HIBRIDEKRŐL

Ha szeretne többet megtudni e:HEV hajtásláncú hibrid autóinkról, és összehasonlítani őket a kiegészítő hibrid technológiával szerelt vagy a hálózatról tölthető hibrid járműveinkkel, koppintson az alábbi gombra.

ÉLJE ÁT!

A hr_v kiterjesztett valóság élménye egy saját, külön bejáratú bemutatóterem Önnek, ahol megnézheti a kívánt modellt. Válthat a külső és a belső tér között, nagyíthatja és forgathatja az autót, valamint színt cserélhet okostelefonján vagy táblagépén.

Full hibrid technológia

A hr_v e:HEV technológiájának része az intelligens Multi-Mode hajtásrendszer, amely kifinomult elektromos vezetési élményt nyújt.

VIDEÓ LEJÁTSZÁSA

Teljesítmény és biztonság

A hibrid teljesítménynek köszönhetően a hr_v-vel élvezet közlekedni, bárhová is tart – a Honda SENSING csomagnak köszönhetően pedig minden utazás biztonságosabb lesz

VIDEÓ LEJÁTSZÁSA

Külső és belső kialakítás

A kívül-belül gyönyörűen kialakított hr_v-t nem csupán élvezetes vezetni: az autó különböző módokon alkalmazkodik az Ön életstílusához.

VIDEÓ LEJÁTSZÁSA

Autós technológiák és csatlakoztathatóság

A hr_v-vel semmiről nem fog lemaradni, és minden funkciót könnyedén megtalál. Ráadásul a My Honda+ alkalmazás számos szolgáltatást kínál, amelyek segítik Önt a mindennapok során, akár út közben, akár távol az autójától.

VIDEÓ LEJÁTSZÁSA

Mindig szem előtt

A My Honda+ alkalmazás számos szolgáltatást kínál, amelyek segítik Önt a mindennapok során, akár út közben, akár távol az autójától.

A különbség a részletekben rejlik

Friss levegő
Az új szellőztetőrendszer friss levegőt keringtet Ön és az utasok körül, így mindannyian egészséges légkörben közlekedhetnek.
Vegye észre a láthatatlant!
Amikor tolatni kezd a HR-V-vel, a tolatókamera széles látószögű képet mutat az autó mögötti területről a 9 colos képernyőn.
Kifinomult érzékek
A HR-V érzékeli, ha esik az eső, és automatikusan bekapcsolja az ablaktörlőket. Emellett a magabiztos parkolás érdekében első és hátsó tolatóradar is helyet kapott benne.
Kényelmes vezetés
A HR-V prémium minőségű, félszintetikus bőrből és szövetből készült ülései egyedi varrási mintát kaptak, ráadásul az első ülésekbe a nagyobb kényelem érdekében fűtés is került.
Honda CONNECT
Csatlakoztassa okostelefonját, és információs és szórakoztató rendszerünk – az Android AutoTM és az Apple CarPlay segítségével – egy pillantás alatt megjeleníti az összes alkalmazást a 9 colos képernyőn.
Wi-Fi útközben
A HR-V világos, tágas belseje egyben Wi-Fi-hotspot* is, így Ön és utasai bárhonnan és bármikor kapcsolódhatnak az internethez. *Előfizetési díj ellenében
Previous slide
Next slide

MINDIG BIZTONSÁGBAN

A Honda SENSING csomag számos, intelligens biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek azokra a veszélyekre is figyelmeztetik, amelyeket nélkülük talán nem venne észre. Így Ön és utasai mindig biztonságosan utazhatnak.