Szentesi Autó Kft.

FEDEZZE FEL A LEGTÁGASABB SUV-NKET

A VADONATÚJ MAZDA CX-80

ELEGÁNS ERŐ

A japán kézművesség lélegzetelállító példája, a vadonatúj Mazda CX-80 egy elegáns, három üléssoros, akár hét ülést is kínáló SUV. A tágasság és sokoldalúság mellett gondos kialakítás jellemzi, így minden helyzetben megállja a helyét. Japánban a teret üres vászonnak tekintik. Ezt a vásznat Ön töltheti meg nevetéssel és családi kalandokkal.

FÉNYŰZŐ TÁGASSÁG ÉS KÉNYELEM

A vadonatúj, akár hétüléses kivitelben is elérhető Mazda CX-80 a legtágasabb SUV-nk. A három sornyi fényűzően kényelmes ülés maximálisra növeli a komfortot és a rakodási lehetőségeket – tervezőink olyan tágas belső teret alkottak, amelyben mindenki kényelmesen kinyújtózhat.

MINDEN MOZDULATRA REAGÁLÓ VEZETÉSI DINAMIKA

A vadonatúj Mazda CX-80 számos vezetési móddal és funkcióval rendelkezik, amelyek időjárástól és környezettől függetlenül bárhol és bármikor az autózás színtiszta örömét nyújtják – a városi forgalomtól kezdve az országútig. A teljesítmény és a hatékonyság tökéletes egyensúlyát kínáló motorválaszték pedig garantálja, hogy minden alkalommal élvezhesse a rendkívül érzékeny vezetési dinamika előnyeit.

7 üléses

Ha fontos a harmadik üléssorhoz való könnyebb hozzáférés, választhatja a középső konzol nélküli, 6 üléses változatot is, amely egyszerűbbé teszi a ki- és beszállást a harmadik üléssorban utazó gyerekek számára.

6 ÜLÉSES VÁLTOZAT ÁTJÁRÓVAL

SOKOLDALÚAN KIHASZNÁLHATÓ, RUGALMAS CSOMAGTÉR

Nagy utazásra készül? A harmadik üléssor ülései teljesen lehajthatók, így növelhető a csomagtér, miközben az autóban továbbra is kényelmesen elfér 5 utas. Ha pedig a második és a harmadik üléssort is lehajtja, a csomagtér kapacitását a padló alatti tárolóhellyel együtt 1971 literre növelheti.

NAGY VONTATÁSI KAPACITÁS

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK, PÁRATLAN LUXUS
A japán térmegformálási filozófia, a Kaicho jegyében tervezőink válogatott, csúcsminőségű anyagok – például valódi juharfa, nappabőr és krómozott elemek – harmonikus egységét alkották meg, hogy fényűző kényelmet sugárzó belső teret hozzanak létre.
Csúcsminőségű Bose® hangrendszer
A 12 nagy teljesítményű hangszóróval és egy mélysugárzóval rendelkező, csúcsminőségű Bose® hangrendszer lenyűgöző hangzást nyújt, amely minden utazást emlékezetessé tesz.
Háromzónás légkondicionáló
A vadonatúj Mazda CX-80 ideális társ minden utazáshoz: a háromzónás légkondicionáló automatikusan biztosítja a kívánt hőmérsékletet és az utasok kellemes közérzetét a második és harmadik üléssorban is. A második üléssorban középső konzollal rendelkező változat esetében pedig az utasok a nagyobb kartámasz és az ülésszellőztetés komfortját is élvezhetik.
Apple CarPlay®, Android Auto™ és Alexa funkció
Könnyedén kapcsolatban maradhat a világgal. A 12,3”-os érintőképernyő támogatja a vezeték nélküli Apple CarPlay® és Android Auto™ szolgáltatást, így egyszerűen csatlakoztathatja a telefonját, és az alkalmazásfunkciókat közvetlenül a nagy képernyőn jelenítheti meg. Az új Alexa funkcióval pedig az autó fontos beállításait hangfelismeréssel, kéz nélkül szabályozhatja.
Beszállás gombnyomásra
A be- és kiszállás a harmadik üléssornál sem jelent gondot. A második üléssor egy gombnyomással lehajtható, így a hátsó üléssor azonnal hozzáférhetővé válik.
Nagy méretű panoráma napfénytető
Csodálja zavartalanul a világ szépségét. A nagy panoráma napfénytető fokozza a nyitottság érzetét, és lehetővé teszi, hogy a járműben ülők még jobban kapcsolódjanak a külvilághoz.
MyMazda alkalmazás
A MyMazda alkalmazás a vezetést minden eddiginél egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi – megjeleníti például az autó karbantartási ütemezését és megjegyzi a szerviztörténetét. A további nagyszerű funkciókról a MyMazda oldalon tájékozódhat bővebben.
Previous slide
Next slide

ÉLMÉNYSZERŰ VEZETÉSI DINAMIKA

A vadonatúj Mazda CX-80 számos vezetési móddal és funkcióval rendelkezik, amelyek időjárástól és környezettől függetlenül bárhol és bármikor az autózás színtiszta örömét nyújtják – a városi forgalomtól kezdve az országútig. A teljesítmény és a hatékonyság tökéletes egyensúlyát kínáló motorválaszték pedig garantálja, hogy minden alkalommal élvezhesse a rendkívül érzékeny vezetési dinamika előnyeit.

KARAKTERES LED-FÉNYSZÓRÓK
A jellegzetes, robusztus krómkerettel ellátott hűtőrács nyújtotta látványt az elegáns megjelenésű LED-fényszórók teszik teljessé, amelyek határozott karaktert kölcsönöznek az autó elejének.
STÍLUSOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK
A vadonatúj Mazda CX-80 számos merész formatervezésű könnyűfém keréktárcsával rendelhető, amelyek páratlanul stílusossá teszik a megjelenését.
Previous slide
Next slide